Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Hotspot Central Leiden

Recente recensies van Hotspot Central Leiden

5 sterren na 13 reviews

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Wat een uitkomst dat we ook kunnen afhalen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sweet and sour chicken did not quite taste the same as always. The chicken tasted a little bit off, as though it was not entirely fresh, which was disappointing.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten en bezorging was ook helemaal top! Hele goede kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van mijm favoriete restaurants om te eten in Leiden en nu dus ook om af te halen. Echt een aanrader! Dit keer de aubergine en de kip met zout en peper. Heerlijk!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious food and prepared precisely on time for afhalen.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon het allerbeste, altijd! Zo werd mijn dag toch nog gered.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Regelmatig de beef noodle gegeten, vandaag erg zompige noodles, minder smaak in de soep en geen chili olie erbij! Andere keren zat dit er bij, had ik het er bij moeten bestellen? Helaas niet meer zo lekker als voorheen (toen het gerecht nog de helft goedkoper was)

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

I eat here often and it has never disapointed, bit yesterday the Thai Chicken with Basil was really too salty. I'll keep ordering chinese dishes from now on. On the other hand the Pokebowl was delicious, as always.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling gedaan van 23 gerechten. Erg goeie service, aangezien ze na een belletje ook buiten hun bezorgregio bezorgden voor ons, en zoals gevraagd op elk gerecht een label hebben geplakt over de inhoud. Eten was daarnaast echt superlekker! Iedereen was tevreden. De krokante eend is erg aan te raden.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had hier een Pokebowl tonijn besteld om af te halen. Omdat ze deze maand jarig waren kreeg ik er gratis simosa's bij. De pokebowl was ontzettend lekker en was niet te duur. De simosa's waren ook ontzettend lekker. Verder erg vriendelijke medewerkers en mijn bestelling werd helemaal netjes in een meeneemtasje gedaan. Super tevreden!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

As always, great food and super friendly staff. Love this place!